به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از بوشهر، سیده زهرا موسوی نسب، مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س ) گناوه، امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت طلاب خواهر در تغسیل و تدفین اموات کرونایی گفت: همزمان با شیوع کرونا در زمینه تولید ماسک و تغسیل فوت شدگان کرونا، به عنوان کار جهادی انجام داده و می دهند.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) گناوه ادامه داد: تلاش هایی که حوزویان در این ایام به عنوان کار جهادی انجام دادند، برگ زرینی در تاریخ روحانیت است.
وی در خصوص انجام امورات مربوط به تغسیل و تدفین اموات کرونا توسط طلاب، اظهار کرد: شش نفر از طلاب مدرسه علمیه به صورت افتخاری در این خصوص فعالیت دارند و با توجه به اینکه غسال ها حاضر به غسل مومنان نبودند و غسل میت نیز واجب کفایی ست، در این شرایط طلاب وارد میدان شدند و این وظیفه را متقبل شدند.
یکی از طلاب خواهر غسل دهنده میت که نخواست نامش عنوان شود، گفت: من به همراه دوستان طلبه تصمیم گرفتیم در امر تغسیل و تکفین اموات کرونایی شرکت کنیم علتش این بود با توجه به اینکه امکان خطر انتقال این بیماری وجود داشت، خانواده اموات حاظر به غسل نبودند، به همین خاطر برای ما سخت بود یک مومن بدون غسل و کفن دفن شود و این کار را یک تکلیف الهی می دانستیم، اینکار باعث شد سختی ها برای ما آسان شود و بتوانیم این کار را انجام دهیم.
وی ادامه داد: ۲۱ خرداد اولین فوتی بود، من و دوستانم برای تغسیل و تکفین میت به غسال خانه رفتیم در حقیقت ما اولین بار بود که یک میت را از نزدیک می دیدیم و خیلی ترس داشتیم که با میتی رو به رو شویم، اما با یاری و توکل خداوند کارمان را شروع کردیم.
این طلبه با تشکر از مدیریت مدرسه و روحانی بیمارستان، تصریح کرد: اولین میتی را که غسل دادیم تجهیزات پوششی کامل نبود، اما کارمان را انجام دادیم و اما با همکاری مدیر مدرسه و روحانی بیمارستان تجهیزات مناسب تری برای ما تهیه شد و امروز که پنجمین فوتی کرونایی اعلام شد کار تدفین و تغسیل آن را انجام دادیم.
وی اضافه کرد: بعد از هر بار غسل خانواده های آن ها خیلی خوشحال بودند که میت شان با غسل و کفن دفن خواهد شد و از ما تقدیر می کردند و این به ما برای ادامه خدمت، روحیه و انرژی می داد.
انتهای پیام
نظر شما